Какво е неделята без някоя и друга пържена филия? Едно абсолютно нищо! Е, гледаме пържената филия да е от време на време, тоест през няколко недели, защото нямаме насищане на такъв тип закуски, и после те ще прелеят в понеделник, и във вторник, и… сещате се.
Но, ето, днес Поли&Дани готвят пържени филии, и то не какви, а със скир, за да е малко по-протеиново. И нищо не ни остава, освен да седнем и да ги изядем за две минути, и да се правим, че нищо не е станало!
Ето как и вие да си ги приготвите по инструкции на Поли, а как да ги изядете няма да ви учим – вие си знаете!

Пържени филийки със скир
Разбърквам добре едно яйце. Използвам цялото яйце, за да покрия максимално добре няколко малки филийки хляб (70 гр.), и ги пържа в нагорещен тиган с около 20 грама масло. Похапнах ги със 150 грама скир.
Добавяме, че освен вкусно, това празненство за сетивата е и питателно – 470 калории и 15 г протеин. Чиста работа!

Може би ще харесате
Още от Силата в теб!
Подай рибеното масло тук!
Проектът ни „Силата е в теб!“ тече с пълна пара и вече знаем, че грижата за тялото изисква нещо повече …
С корона или без корона – какво правим със спортуването?
Културните и спортните събития на закрито са отменени. Съветвани сме да избягваме места, където има прекалено струпване на хора. Но …
Смущаващо добро смути
Тази свежест в бутилка е всичко, от което имаме нужда, за да се вдигнем, да тръгнем по белия свят и …