Майко Мила! до Земя и прилежащите ѝ хора! Имаме важна новина за вас – предстои ни да излетим на едномесечна извънредна и невиждана мисия, в която ние, Красимира и Елисавета, ще кацнем там, където външен крак досега не е стъпвал – кухнята на ресторанти Happy Bar & Grill!
Внедряваме се в нея, за да разберем как се приготвя храната там, и дето има една приказка, да ви покажем нещата отвътре! И, естествено, имаме нужда и от вас – напишете ни в коментар тук ВСИЧКО, което искате да знаете за храната в Happy, и най-вече за месото, зеленчуците и сушито.
А ние ще ги зададем на готвачите и хората в кухнята, докато – затаете дъх – готвим заедно с тях. Ще печем месо, ще режем магданоз, ще белим скариди. Ще правим ВСИЧКО, което правят и те.
Така че, бъдете остроумни и задавайте дори и неудобни въпроси – единствено апелираме те да бъдат в добронамерен и учтив тон. Чакаме ги до 5 ноември, тук, под формата на коментар.
“Мисия Happy” стартира!
You might also like
More from Влог
Какво да правим при цистит
Който се е сблъсквал с цистит в живота си, се е убедил, че е болезнено, досадно и - като бонус …
BATTLES OF САРМИ – ПОБЕДИТЕЛИТЕ
Ако човек е това, което яде, ние всички сме сарми. Вие може да си мислите, че сте кейл, годжи бери …
Традиционни коледни празници. Разговор с проф. Маргарита Карамихова – част 2
Днес продължаваме с интересната среща с проф. Карамихова, която ни разказва най-сладкодумно за традициите около празнуването на Бъдни вечер и …