Захарта, една от най-противоречивите бели субстанции в последните години, е обожавана под различни форми от милиони хора.
Вафли, сладкиши, шоколади – само ги подайте насам!!! Но захарта не спира с тях – далеч по-невероятни храни, като сосове, сандвичи и дори колбаси, също съдържат захар.
Преди да сме се побъркали на тема “захар”, ви предлагаме да разберем какви са допустимите количества, които можем да консумираме на ден, кой може да яде повече и кой – по-малко!
Разбира се, ще ни отговаря Lazar Radkov! #силатавтеб
You might also like
More from Влог
Какво да правим при цистит
Който се е сблъсквал с цистит в живота си, се е убедил, че е болезнено, досадно и - като бонус …
BATTLES OF САРМИ – ПОБЕДИТЕЛИТЕ
Ако човек е това, което яде, ние всички сме сарми. Вие може да си мислите, че сте кейл, годжи бери …
Традиционни коледни празници. Разговор с проф. Маргарита Карамихова – част 2
Днес продължаваме с интересната среща с проф. Карамихова, която ни разказва най-сладкодумно за традициите около празнуването на Бъдни вечер и …