Никулден мина, обаче риба има още. Ако ви е останал и на вас шаран от празничната трапеза, Поли & Дани готвят знаят какво да направите с него, така че да го оползотворите до последната му рибена фибра, превръщайки го във вкусна и полезна закуска. За някои може да е и мезе, но ние за тях не отговаряме.
РИБЕН ПАСТЕТ С ШАРАН
Калории 500
Протеин 22
Време 10 минути

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Обезкостих около 50 г месо от никулденския шаран. Пасирах го заедно с 40 г дроб от треска и 10 г “сирене” от кашу. Овкусих с черен пипер, сол и лимонов сок.
Тoзи чуден рибен пастет намазах на няколко филийки пълнозърнест хляб с квас и добавих сосче от хрян.

You might also like
More from Силата в теб!
С корона или без корона – какво правим със спортуването?
Културните и спортните събития на закрито са отменени. Съветвани сме да избягваме места, където има прекалено струпване на хора. Но …
Смущаващо добро смути
Тази свежест в бутилка е всичко, от което имаме нужда, за да се вдигнем, да тръгнем по белия свят и …
Спасение за нискокалорични дни
Това тук са малко калории и мнооого протеин. На вкус е приятно сладко и свежо, освен това засища! Минава идеално …