Чичо Скрудж и племенниците му се връщат на екран

0

Хей, хей, хей, познайте какво!!!! Познайте веднага! Компанията на Чичо Скрудж и неговите племенници-патета, се завръща с пълна па-па-пара на 16.04, по Disney Channel!

Ужасно се вълнуваме, че децата ни ще се запознаят с героите, които ни веселяха и вълнуваха още от времето, когато ние бяхме деца, което беше БАЯ отдавна!

 

DuckTales на Disney пристига на малкия екран с много крякане, за да зарадва милионите почитатели на патешките истории и да си спечели още милиони фенове.

А на двама от вас, на които патешките истории наистина са липсвали, ще раздадем награди за утеха – по една страхотна фигурка на Уеби и чичо Скрудж, изработени от Funko Europe.

 

Условието на играта е да ни напишете като коментар под този пост дали помните с какво е известен чичо Скрудж и кой е неговият литературен първообраз!

 

Няма да ви подсказваме, защото знаем, че ще се справите страхотно! Пишете и очаквайте награди точно след 1 седмица – на 21 април, когато ще изтеглим двамата победители!

Сериалът Duck Tales ще бъде излъчван от понеделник до петък, а от него децата ще видят шеметните приключения на най-известния богаташ, притежаващ трилиони, Скрудж МакДък, неговите праплеменници – тримата близнаци Хюи, Дюи и Луи, темпераментния племенник Доналд Дък и доверения му екип в дома му МакДък Мейнър.

Семейството патици с епично минало отново се събира и Скрудж, заедно със своя племенник и праплеменници, се гмуркат в живот, по-вълнуващ, отколкото някога са си представяли!

Всеки 22-минутен епизод проследява патиците и вълнуващите им приключения, а Хюи, Дюи, Луи и Уеби дават пример на децата как да бъдат новатори, уверени, любопитни и независими.

Facebook коментари

Добави коментар