Седем бащи в родилното

0

Присъствието на бащата по време на раждането обикновено влияе положително на целия процес и много често жената се чувства много по-сигурна с любимия човек до себе си в този важен момент.

С нас вече опита си се осмелиха да споделят Иво Домозетов с разказа Аз присъствах на раждането на сина си и не ме е страх да разкажа!, както и Кирил Гурбетов със своя Пазете се! Баща в родилното.

Много често обаче бъдещите татковци са неподготвени, притеснени, не е имало кой да ги посъветва и така се раждатГлупостите, които мъжете казват и правят, докато жена им ражда, както и Четирима мъже в родилното, на които се заливахме от смях, но в точно тоя момент водят дамата, яхнала вълната на контракциите (обикновено отличаваща се с много притъпени нива на чувство за хумор) до убийствени мисли.

И затова сега ви информираме, че акушерски кабинет “Зебра” организира събитието Бащи в родилни зали, на което седем мъже на живо ще ни разкажат какво са преживели, как са се препотили и колко здрави ръце са им останали от смазващата хватка на раждащата жена.

Те се занимават с най-различни неща и всеки ще сподели своята гледна точка за радостите и препятствията, които съпътстват появата на детето в семейството.

Целта е да се съберат с други мъже и да обменят опит и съвети за това какво се случва в тоя заветен момент, как да се подготвят, за да подкрепят половинката си, докато тя крещи от болка в най-обаятелния си вид – докато ражда. Жените също са добре дошли, особено бременните.

Идете да се запознаете с всички тях на 14 март, сряда, във FOX Book Café. Събитието започва в 18:00, а входът е свободен – не закъснявайте, защото е отреден само час и половина и не забравяйте да се запишете предварително на midwives@zebramidwives.com.

 

Facebook коментари

Добави коментар