Преди и след родителството

0

Един баща решава да попита хората как са изглеждали преди децата и в какво са се превърнали след тях и резултатът не разочарова. Посмейте се и вие на най-забавните примери в какво ни превръща родителството, събрани от Boredpanda и не се колебайте да споделите и своята трансформация!

—–

Някои неща те променят завинаги. Но нито първата любов, нито дипломирането, нито каквото и да било друго ти влияе толкова, колкото отглеждането на дете. Майк Джулианел – човекът зад един блог, наречен Dad and Buried, е започнал една смешна тенденция, вдъхновявайки хората да споделят снимки преди и след като са станали родители, за да покажат как децата им са ги „съсипали“.

Самият Джулианал има две деца. Той споделя болезнено смешната истина за родителството в своя блог от доста време. Но след качването на версията му „Преди и след родителството“ наистина го прави популярен. „Създавах серия от мемета, показващи стаи и неща, които децата са унищожили и след като публикувах моята снимка преди и след родителството, един потребител предложи да направя поредица и да предложа хората да ми изпращат своите версии. Страхотна идея!”.

Майк казва, че неговият блог има за цел да предостави хумор и чувство на солидарност за родителите, които се занимават с предизвикателствата на отглеждането на деца. „Всичко е на шега – всички ние обичаме нашите деца, но няма никакво отричане, че родителството не е шега работа! Ако не можеш да се смееш на това, никога няма да оцелееш!“.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Facebook коментари

Добави коментар