Подарете цветен учебен ден!

0

Здравейте, ние сме Елисавета и Красимира от Майко Мила! и искаме да разтръбим новината, че остават само две седмици до 15 септември! И тъй като шило в торба не седи, ние пак сме измислили нещо – естествено, свързано с първия учебен ден.

Този път искаме да направим нещо за децата, при това за едни определени деца.

Децата в приемни семейства.

Накратко. Понеже идеята да се продават черно-бели учебници за тези, които нямат възможност да си позволят цветни, никак не ни харесва, се свързахме с Ozone.bg, които винаги са ни партнирали за всяка щуротия, която ни хрумне, и ги помолихме да се включат в една страхотна акция:

да отделят процент от приходите си, а след това със събраните средства да се закупят най-цветните учебници на света, най-шарените химикалки, най-ярките бои, най-сините пластилини, най-жълтите моливи, а към тях – куп искрящи играчки, игри и помагала за училище, които ще са толкова красиви и цветни, че ще се забелязват от поне сто километра!
И да ги дадат на тези, които не могат да си ги позволят. С наша помощ.

Първият човек, който веднага се включи, е Елисавета, която тази година ще има първокласничка. Така моята първокласничка, която ще има розова чанта, избрана от нея, много тетрадки на Елза и Ана, несесер на сини и оранжеви точки и водни бои – 24 цвята (всичките шарени!), ще помогне на едно дете да получи същите страхотни цветни неща.

И сега ви призоваваме – включете се и вие в акцията ни! Купете всичко необходимо за новата учебна година от Ozone.bg, а пък те ще отделят процент от приходите си и ще напълнят шарените ученически чанти на 47 деца от приемни семейства във Враца, Ловеч и Видин.

На тях им е трудно да обзаведат децата с нужните аксесоари за новата учебна година, но с ваша помощ малчуганите ще отидат на училище с настроение и с чанти, пълни с цветни моливи, шарени помагала и тетрадки с картинки.

И с радост от нещо толкова малко и просто, но важно за всяко дете – животът му да е цветен.

Знаем, че сред вас има много, които ще се включат в призива ни. Благодарим ви от сърце!

Пожелаваме ви цветен, весел и хубав 15 септември!

Всичко необходимо за новата учебна година, можете да купите тук

Facebook коментари

Добави коментар