Когато си на среща на борда на директорите, но трябва да кърмиш

0

Hi

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Джесика Алба, която преди около месец роди третото си дете и все още е в майчинство. Но когато си основател на бизнес, оценен на милиарди долари – The Honest Company (която основа през 2011), понякога се налага да се явиш на неочаквана среща на борда на директорите, писа Glamour.

И да кърмиш.

Актрисата и бюти магнат сподели в Инстаграм снимката, на която кърми сина си в офиса, последвана от разяснителен пост.

„Отидох до офиса днес за среща на борда на директорите, въпреки че официално още съм в майчинство“, написа тя. „Няма да ви лъжа – невъзможно е напълно да се отделя от работата… и се почувствах добре да съм отново тук, макар и само за половин ден. Момчето ми дойде на гости, за да се наобядва. Беше много продуктивен ден.“

Алба върви по стъпките на други популярни майки, като Пинк, Аманда Сайфред и Оливия Уайлд, както и на всички други, които се опитват да вдигнат стигмата от акта на кърмене и надигат глас срещу засрамването на жените, които избират да хранят бебетата си по естествен начин на публични места.

Сайфред обобщава: „Кърменето е страхотно. Адаптираното мляко е страхотно. Да храниш бебето си е страхотно. Не е. Осъдително.”

Алба и съпругът ѝ, Каш Уорън, приветстваха детето си на 31 декември 2017 г. Тя публикува снимка на новороденото в Инстаграм с думите „Най-добрият подарък за Нова година!! С Каш се чувстваме благословени. Хевън и Онър вече са напълно завладени от братчето си. #familyof5“.

Оттогава тя е споделила множество прекрасни снимки на цялото семейство, включително и с по-големите дъщери на Алба Онър, 9 г., и Хевън, 6 г.

Facebook коментари

Добави коментар