Красимира

Елисавета ще ви разкаже за Красита:

Красимира Хаджииванова дълго време се подвизаваше волно из този свят, работейки за множество медии, развличайки се по партита, социални събирания и пътешествия в чужбина.

С годините, поради огромното количество свободно време на жена без деца и чувството си за хумор, стана популярен и обичан блогър и автор. Но дойде време и тя да роди едно великолепно дете, което наричаме „Косатката“, поради това, че още на 5 месеца вече имаше около 65 зъба, правеше циганско колело, можеше да казва „непротивоконституциоснователствувайте“ и беше овладяло куп други немислими умения, с които да потиска другите деца.

От весел и широкоскроен блогър, тя се превърна в изнервена майка, която никога не се реше, търси денонощно био тиквички по пазарите и мери с пипетка биосъдържанието на кърмата си.

С нея и още няколко прекрасни, но измъчени жени сложихме началото на групата „Път за бебешки колички“.

Красимира знае десетки неща, които могат да са от полза за всяка една млада майка – как да плаче безутешно, как да свари морков до съвършенство, как да разхожда косатката по 6 часа на ден и как да напише това, което вие необходимо, за да се почувствате малко по-добре.

Във всеки филм има добро и лошо ченге – в нашия ще има добра и лоша майка и Красимира ще е добрата!

Може да прочетете какви ги пише Красимира и в личния ѝ блог