„Заедно в час“ организира безплатна лятна академия за ученици

0

Ако се чудите къде да запишете детето през лятото, ето едно чудесно предложение – Лятната академия на „Заедно в час“. Тя ще се проведе в рамките на три седмици – от 30 юли до 16 август – в две столични училища – 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ и 125 СУ „Боян Пенев“. Ученици от I до XII клас може да се запишат до 15 юни на уеб сайта на „Заедно в час“, а занятията са напълно безплатни.

Целта е да се повиши мотивацията за учене на учениците, да се подобри подготовката им по изучаваните предмети и да се осмисли лятото им, като се създаде предпоставка за стойностни преживявания, нови контакти и развиване на умения.

Специалисти по различни учебни дисциплини с разнообразен професионален опит ще водят часовете в академията. Всички те са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“ и са във финалния етап от предварителната си подготовка за преподаватели в класните стаи от цяла България по програмата „Заедно в час”. За нея ви разказахме наскоро в текста Мечтаете да сте учител? „Заедно в час“ ви чака до 10 април!.

Допълнителна информация за академията може да откриете на уеб сайта и във фейсбук събитието на академията.

 

Facebook коментари

Добави коментар