Мечтаете да сте учител? „Заедно в час“ ви чака до 10 април!

0

Ако имате нуждата да давате познание, това е точно за вас!

Фондация „Заедно в час“ удължава срока за кандидатстване в програмата си за професионално и лидерско развитие, заради засиления интерес от страна на училищата.

Подайте кандидатурите си във формата за кандидатстване до 10 април и се включете в новия випуск учители в страната!

За да кандидатствате, не е нужно да имате предишен преподавателски опит.

Необходими са бакалавърска степен и нагласа, че всяко дете може да постигне успех и заслужава качествено образование. Ако нямате квалификация „учител“, ще преминете през специализирано обучение за придобиване на правоспособност за преподаване при завършване на програмата.

Ще имате възможност да преминете през интензивна лятна подготовка и допълнителни обучения за развитие на уменията както за работа в класната стая, така и за продължаване на кариерното развитие с фокус върху образованието. Хората, минали през програмата се реализират като преподаватели и училищни лидери, както и в сферите на социалното предприемачество и образователните политики.

А какво всъщност правят „Заедно в час“? Ами те работят за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование и възможност да реализира потенциала си, независимо от средата, в която живее, и социално-икономическия си произход. Благодарение на организацията, нови хора – успешни професионалисти и завършващи студенти – влизат в системата на българското образование и работят дългосрочно за положителна промяна и намаляване на образователното неравенство в страната.

Вижте подробности на www.apply.zaednovchas.bg и станете движеща сила на промяната в българското образование!

Facebook коментари

Добави коментар